fbpx

aplicarea aparatului dentar invisalign

Tratamentul ortodontic a evoluat in ultimele decenii la un nivel la care nici ca puteai visa. Progresul tehnologiilor a facut posibila conceperea unor sisteme ortodontice cu numeroase beneficii pentru pacient. In topul acestor sisteme, de cativa ani, se afla Invisalign. Metoda dezvoltata de catre Align Technology incepand cu anul 1998 a tratat pana in prezent mai bine de 2.000.000 de pacienti. Daca vrei sa-ti indrepti dintii folosind aceasta metoda incepe prin a te documenta foarte bine.

echipa de cercetatori molecula de acid hialuronicAcidul hialuronic se gaseste in mod normal in organismul uman  in piele, oase, cartilagii si tesut moale. Intre altele, este un hidratant biologic al pielii, care atrage si retine circa 70% din greutatea sa in apa pentru o hidratare imbunatatita. Interesul pentru folosirea acidului hialuronic ca ingredient bioactiv in produsele de ingrijire ale pielii a aparut odata cu descoperirea ca volumul lui din epiderma scade cu varsta. Aceasta substanta are un rol la mentinerea supletei, elasticitatii si tonicitatii epidermei. In anii 1990, preparate cu acid hialuronic au inceput sa fie utilizate si in diverse domenii medicale.

pasta de dinti pentru albire este superCu totii ne dorim un zambet stralucitor si dinti fara pete sau decolorari. La momentul actual, exista numeroase modalitati prin care putem sa obtinem acest lucru. Poate pana acum ai incercat diverse paste de dinti pentru albire, din comert, de care ai fost mai mult sau mai putin satisfacut, insa uite o lista completa de optiuni, care te pot ajuta sa vezi ce pas poti sa urmezi in continuare pentru a obtine efectul dorit.

tehnician cu o proteza mobila in manaInlocuirea dintilor si a tesuturilor maxilo-faciale pierdute, cu substitute artificiale numite proteze dentare, a ajuns la un alt nivel prin noile proteze dentare fixe, pe care implanturile dentare le-au facut posibile. Supraprotezele dentare si protezele dentare fixe, cimentate pe un numar mare de implanturi sau dinti naturali, ofera un plus de naturalete, plus confortul de a se integra permanent in anatomia gurii. Descopera raspunsul la cele mai frecvente intrebari legate de protezele dentare fixe.

© 2009 - 2021 netdent.ro